Info

Vaak gestelde vragen

Volg de link naar onze Discord server.  
Discord is een app die je kan gebruiken op je smartphone of via de web browser.  Het laat je toe om in onze verschillende chat kanalen alle info terug te vinden die nodig is om deel te nemen aan de races en kampioenschappen die georganiseerd worden binnen onze community.

Maak een gebruiker aan op Discord en log in op onze server door de link te volgen.  Het is altijd handig als je je PSN ID ergens in je gebruikersnaam kan vermelden. Zo zijn we herkenbaar voor elkaar zowel op Discord als op Gran Turismo Sport.

In de verschillende info kanalen op onze Discord Server worden de races en kampioenschappen aangekondigd.  Wanneer het zover is, worden ook de lobby hosts bekend gemaakt.  Je voegt op je Playstation de PSN ID’s van de lobby hosts toe als vriend, zodat wanneer je in Gran Turismo Sport op zoek gaat naar onze lobby, je de filter “Enkel vrienden” kan aanvinken om zo onze private lobby gemakkelijk terug te vinden.

Jazeker.  Bij GTSV beschouwen we fair racen als belangrijkste factor.  Tijdens kampioenschappen worden grove nalatigheden ten opzichte van fair play ook zwaar bestraft. 
We zijn geen openbare lobby of de publieke “Sport” modus van Gran Turismo.  Die zijn we eigenlijk collectief beu vanwege het onsportieve gedrag dat daar erg vaak terug te vinden is.  Onze community is gericht op het correct racen tegen elkaar.  De klassieke race regels worden daarbij steeds in acht genomen.
We racen hard maar fair 🙂

Heel wat van onze races worden gestreamed en van commentaar voorzien op YouTube of Twitch.

Onder de noemer GTSV_TV zijn er op YouTube en Twitch een aantal kanalen waar je de races ook achteraf kan herbekijken.  

Er is op onze Discord Server ook een kanaal dat aankondigt wanneer er een stream van GTSV begint.