Tijd voor een nieuw hoofdstuk !

      Geen reacties op Tijd voor een nieuw hoofdstuk !

Prettige feestdagen ! ! !

Beste GTSV leden,
De kerstperiode staat garant voor een terugblik op het afgelopen jaar. Ik kijk met grote trots terug op een geweldig seizoen met ups en downs, veel geweldige battles die met respect werden uitgevochten. Dit alles werd mogelijk gemaakt door een fantastische crew, die ik wil bedanken voor hun tomenloze inzet.
Natuurlijk zijn onze events niets zonder jullie, onze vaste racers die steeds paraat staan voor de uitdagingen die wij op hun afvuren. Dus ook voor jullie een dikke pluim!

Ook is deze periode een moment om even te bezinnen…
Het afgelopen jaar kon ik persoonlijk weinig tijd vrijmaken voor onze events en dat knaagde aan mij. Vandaar dat ik vandaag de knoop doorhak en beslis om een stapje terug te zetten. De onregelmatige werkdagen zijn niet te combineren met het onderhouden van een community. Na een goed gesprek vanmorgen met Marc heb ik ook vernomen dat er enige onrust is over het verdere bestaan van GTSV. Nu kan ik jullie verzekeren dat dit geen probleem zal zijn. Marc verzekerde dat hij genoeg mensen heeft dat GTSV een warm hart toedragen en dus ook het verdere bestaan van GTSV zullen verzekeren.

Natuurlijk gaat dit alles niet van zelf. Er zal enige tijd moeten overgaan, om de crew helemaal te reorganiseren en sterker dan ooit  aan 2020 te beginnen.

Bedankt voor de geweldige tijden en veel succes toppers !!!

Sjelle
Author: Sjelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *